Total Pageviews

July 21, 2017

Daftar Online Mana-mana Internet Jalur Lebar Dan Dapat Rebat Sehingga RM1488 Sekarang

Posted by   on

Sapa masih tiada service perkhidmatan internet jalur lebar di rumah? Kini anda boleh langgan internet jalur lebar setiap bulan dan boleh dapat rebat pulang sehingga RM1488. Mana ada service macam ni bila daftar internet di rumah dapat duit balik. Tapi syarat ini hanya untuk pelanggan baru sahaja. Nak tahu jom tengok caranya.


Cara mendaftar internet jalur lebar dan dapat rebat:-


1) Daftar melalui laman web Shopback ini.

2) Klik pada tab INTERNET PACKAGES

3) Pilih pakej internet yang anda mahukan seperti di bawah ni dan isi form secara online.


4) Wakil ejen yang sah akan menghubungi anda melalu sms/call.

5) Anda perlu sediakan salinan IC dan complete kan pengesahan e-form.

6) Selepas pengesahan pemasangan akan dilakukan dalam tempoh 5 hari bekerja. 

7) Buat bayaran semasa pemasangan.

8) Anda akan dapat cashback dalam akaun Shopback selepas semua selesai. 

Mudah bukan tak perlu anda bebaris lagi dan bersesak-sesak dipusat pendaftaran internet. Tak perlu keluar rumah semua buat secara online sahaja. Yang paling best dapat balik duit lagi bukan sikit tau. Anda boleh tengok cashback yang boleh anda dapat melalui pakej yang disediakan seperti di bawah ni:-


UniFi (TM): Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM379
Streamyx (TM): Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM308
TIME: Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM1488
Maxis: Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM598
 
Pelan termurah boleh didapati ialah Streamyx Personal - BB Deal 384 KBPS, yuran langganan RM60 sebulan. Semua adalah tertakluk terma dan syarat seperti di bawah:-
  1. Pakej di atas disediakan oleh KTIC, ejen yang diberi kuasa Maxis, Streamyx, TIME dan UniFi.
  2. Pelanggan dikehendaki mengisi alamat lengkap sebagai langganan berdasarkan ketersediaan alamat.
  3. Percuma untuk pemasangan standard.
  4. Cashback terpakai untuk permohonan baru sahaja. Perubahan pakej bagi pelanggan sedia ada tidak layak untuk Cashback.
  5. Kontrak 2 tahun dikenakan untuk setiap permohonan dengan Maxis, TIME dan UniFi.
  6. Kontrak 1 tahun dikenakan untuk setiap aplikasi dengan Streamyx.
  7. Penalti akan dikenakan selepas pembatalan awal oleh Penyedia Perkhidmatan Internet. 
  8. Tertakluk kepada T & C Penyedia Perkhidmatan Internet masing-masing.






No comments:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter