Total Pageviews

July 21, 2017

Daftar Online Mana-mana Internet Jalur Lebar Dan Dapat Rebat Sehingga RM1488 Sekarang

 
Sapa masih tiada service perkhidmatan internet jalur lebar di rumah? Kini anda boleh langgan internet jalur lebar setiap bulan dan boleh dapat rebat pulang sehingga RM1488. Mana ada service macam ni bila daftar internet di rumah dapat duit balik. Tapi syarat ini hanya untuk pelanggan baru sahaja. Nak tahu jom tengok caranya.


Cara mendaftar internet jalur lebar dan dapat rebat:-


1) Daftar melalui laman web Shopback ini.

2) Klik pada tab INTERNET PACKAGES

3) Pilih pakej internet yang anda mahukan seperti di bawah ni dan isi form secara online.


4) Wakil ejen yang sah akan menghubungi anda melalu sms/call.

5) Anda perlu sediakan salinan IC dan complete kan pengesahan e-form.

6) Selepas pengesahan pemasangan akan dilakukan dalam tempoh 5 hari bekerja. 

7) Buat bayaran semasa pemasangan.

8) Anda akan dapat cashback dalam akaun Shopback selepas semua selesai. 

Mudah bukan tak perlu anda bebaris lagi dan bersesak-sesak dipusat pendaftaran internet. Tak perlu keluar rumah semua buat secara online sahaja. Yang paling best dapat balik duit lagi bukan sikit tau. Anda boleh tengok cashback yang boleh anda dapat melalui pakej yang disediakan seperti di bawah ni:-


UniFi (TM): Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM379
Streamyx (TM): Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM308
TIME: Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM1488
Maxis: Langganan satu bulan sebagai Cashback dapat sehingga RM598
 
Pelan termurah boleh didapati ialah Streamyx Personal - BB Deal 384 KBPS, yuran langganan RM60 sebulan. Semua adalah tertakluk terma dan syarat seperti di bawah:-
  1. Pakej di atas disediakan oleh KTIC, ejen yang diberi kuasa Maxis, Streamyx, TIME dan UniFi.
  2. Pelanggan dikehendaki mengisi alamat lengkap sebagai langganan berdasarkan ketersediaan alamat.
  3. Percuma untuk pemasangan standard.
  4. Cashback terpakai untuk permohonan baru sahaja. Perubahan pakej bagi pelanggan sedia ada tidak layak untuk Cashback.
  5. Kontrak 2 tahun dikenakan untuk setiap permohonan dengan Maxis, TIME dan UniFi.
  6. Kontrak 1 tahun dikenakan untuk setiap aplikasi dengan Streamyx.
  7. Penalti akan dikenakan selepas pembatalan awal oleh Penyedia Perkhidmatan Internet. 
  8. Tertakluk kepada T & C Penyedia Perkhidmatan Internet masing-masing.






July 14, 2017

Logitech Akan Memperolehi Permainan ASTRO, Menambah Headset Kepada Permainan Console

 
Logitech International hari ini mengumumkan bahawa mereka telah bersetuju untuk memperoleh ASTRO Gaming, sebuah jenama permainan konsol terkemuka dengan sejarah menghasilkan alat pemenang yang memenangi anugerah untuk peminat profesional dan peminat . Logitech dan ASTRO, bersama-sama, adalah pembuat nombor satu set kepala, tikus, papan kekunci dan web streaming untuk PC dan pemain konsol.


"ASTRO adalah pemain utama untuk alat dengar konsol premium dan alat dengar pilihan untuk konsol atlet eSports," ujar Ujesh Desai, naib presiden dan pengurus besar Logitech G. "Ia adalah pelengkap sempurna kepada fokus Logitech G dalam permainan PC dan kami tidak boleh ' Lebih teruja, kami suka pasukan, jenama dan produk. Bersama-sama, kami mahu membuat permainan lebih menyeronokkan untuk pemain di mana-mana. "

Jordan Reiss, pengasas bersama dan presiden ASTRO, menambah, "Seluruh pasukan di ASTRO sentiasa memegang produk Logitech dan Logitech G dalam hal yang paling tinggi, jadi saya gembira kami menyertai pasukan. Kekuatan jenama ASTRO yang digabungkan dengan teknologi yang tidak dapat ditandingi oleh Logitech G dan rangkaian pengedaran global akan membawa produk kami kepada lebih ramai pemain di seluruh dunia. "

ASTRO adalah perintis dalam produk audio dan gaya hidup permainan dan mempunyai kedudukan kepimpinan yang kuat dalam hujung premium konsol pasaran alat permainan konsol global. ASTRO lebih terkenal dengan alat dengar ikon A40 dan A50 yang direka untuk pemain pro dan peminat teras. A10RO baru-baru ini memperkenalkan A10 memperluaskan capaian syarikat dalam pasaran konsol alat dengar, yang menawarkan intipati apa yang menjadikan premium alat dengar mereka, tetapi pada titik harga yang lebih luas.

Impak yang dijangkakan ke atas keputusan kewangan untuk Tahun Fiskal 2018

Logitech akan membeli ASTRO pada harga $ 85 juta, dan pengambilalihan itu dijangka ditutup pada awal bulan Ogos. Dengan penambahan ASTRO, kami melabur dalam pasaran permainan bersebelahan - pasaran permainan konsol - untuk membantu mempercepat pertumbuhan jangka panjang perniagaan permainan kami. Dalam TK 2018, kami menjangkakan pengambilalihan ASTRO untuk menambah kira-kira dua titik pertumbuhan ke barisan teratas, dan untuk menjadi Sedikit dilutif ke bawah pada tahun pertama, kerana kami mengintegrasikan perniagaan dan melabur untuk mengembangkan ASTRO di peringkat antarabangsa.







CROWDSOURCING Membawa Pemandu Kereta Elektrik DUTCH Sampai Ke Kuala Lumpur

 
Melancarkan dunia dalam kereta elektrik tanpa sebarang wang; Laluan ditentukan oleh sesiapa sahaja yang sanggup memberikan makanan, tempat tinggal dan peluang untuk mengisi semula kenderaannya. Jauh seperti idea ini, itulah yang dilakukan Wiebe Wakker, 30 tahun yang sedang melalui Malaysia.


Orang Belanda yang berpengalaman yang berangkat ke Australia dari Belanda pada 15 Mac, 2016, tiba di Malaysia dari Thailand lebih dari seminggu yang lalu sebagai sebahagian daripada misi global yang unik untuk mempromosikan kemapanan dalam kehidupan seharian dan mempamerkan kenderaan elektrik.

Wakker bergantung kepada orang ramai untuk mencapai matlamatnya. Plugmeinproject.com laman webnya menawarkan orang peluang untuk menyokongnya dengan tenaga. Setakat ini, lebih daripada 1,000 orang dari 45 buah negara dan 5 benua telah memasukinya. Laluan ini juga ditentukan oleh kemurahan hati ini yang telah menyaksikan Wakker Zigzagging di seluruh Eropah. Dia kemudian menjadi orang pertama yang menyeberang Timur Tengah dan India dengan kereta elektrik dan kini, 483 hari kemudian, Wakker telah mencapai Kuala Lumpur.

Wakker sangat lega kerana telah sampai di Malaysia, katanya: "Minggu-minggu yang lalu telah sangat sibuk. Di India saya menghadapi cabaran selepas cabaran. Ia mula kecil dengan pegas gegelung yang pecah, ia menjadi lebih bermasalah apabila VW Golf Station Wagon yang telah dipasangnya telah ditahan oleh Kastam Bangladeshi dan apabila pengecasnya rosak kerana litar pintas ia menjadi sangat mencabar. Keretanya terpaksa diangkut ke bandar terdekat tetapi ia tersangkut di gudang di mana tidak ada jalan untuk memulangkannya kembali ke jalan dan mengambil masa 3 hari sebelum penyelesaian ditemui. Melalui semua ini, pengembara solo tidak pernah merasa dia bersendirian dalam misinya."

Dalam banyak cara, baik di luar talian dan dalam talian, bantuan telah ditawarkan," katanya. "Penduduk tempatan memberi saya tempat tinggal dan kemudian membantu mencari tempat untuk memunggah kereta. Orang ramai yang mengikuti Wiebe dalam talian dapat memberikan lukisan teknikal mengenai cara mengangkut kereta dari trak. "Ia hanya menakjubkan bagaimana ramai orang mahu membantu saya mencapai matlamat saya, pada setiap peringkat dan melalui setiap cabaran perjalanan," kata Wakker.

"Akhirnya saya membuatnya tepat pada masanya ke Myanmar, maka lebih dari 11 hari saya melintasi seluruh negara, dengan segera diikuti dengan satu lagi perjalanan yang sibuk melalui Thailand. Di kedua-dua negara, panduan dan permit mandatori diperlukan yang mahal; Setiap hari saya perlu bergerak. Ini menjadikannya sangat sukar, tetapi sekarang saya berada di Malaysia saya tidak mempunyai tekanan itu lagi. Saya mempunyai 90 hari untuk pulih tetapi, paling penting, untuk mengetahui apa yang ditawarkan oleh negara dari segi kemapanan. "

Misi Plug Me In adalah untuk meningkatkan kesedaran di sekitar kenderaan elektrik dan kehidupan yang mampan. Wakker suka mengambil penduduk tempatan untuk testdrives untuk menunjukkan manfaat memandu tanpa bahan api. Ramai orang percaya kereta elektrik dan tidak bersedia untuk penggunaan sehari-hari tetapi Wakker menunjukkan sebaliknya. "Melalui keseronokan dan keseronokan saya menunjukkan bahawa kereta elektrik sudah siap untuk masa depan. 

Mereka cepat, senyap dan pelbagai sudah cukup untuk digunakan oleh orang ramai untuk aktiviti harian, "kata Wakker. Di setiap negara Wakker melintasi, dia bercakap dengan organisasi kerajaan dan memberi kuliah tentang mobiliti yang mampan di universiti dan kedutaan. Video dan laporan tentang pertemuan ini dapat dilihat di laman webnya plugmeinproject.com dan selepas perjalanan ia akan menyelesaikan dokumentari mengenai semua yang dia telah temukan dalam pengembaraan yang menakjubkan ini.







July 1, 2017

Logitech Memperkenalkan Kamera Persidangan Perdana untuk Bilik Kecil Iaitu MeetUp

 
Logitech mengumumkan tawaran kamera persidangan utama, Logitech® MeetUp. Direka khusus untuk bilik persidangan kecil atau bilik-bilik huddle, bidang pandangan 120darjah MeetUp menjadikan setiap tempat duduk di meja jelas kelihatan semasa mesyuarat. Dengan akustik yang disesuaikan untuk bilik-bilik yang dibingungkan dan reka bentuk all-in-one yang kompak yang meminimumkan kekacauan kabel, MeetUp adalah plug-and-play USB yang dirancang untuk berfungsi di luar kotak.


Memandangkan syarikat-syarikat bergerak untuk membuka pelan lantai, ruang-ruang kerapu menjadi semakin popular di tempat kerja hari ini. Tetapi sehingga kini, alat-alat di ruang pertemuan ini telah versi berskala besar sistem bilik besar, menawarkan pengalaman video subpar, "kata KP Sim, Pengurus Logitech Malaysia, Filipina dan Brunei. "Logitech MeetUp adalah dibina khas untuk bilik kejuruteraan dan keperluan video dan audio yang unik, memastikan semua orang di meja jelas dilihat dan didengar. Ia memberikan pengalaman kolaborasi yang luar biasa. "


"Dalam laporan kami pada Persidangan Video Enterprise yang baru-baru ini, kami menganggarkan terdapat 30-50 juta bilik-bilik yang merata di seluruh dunia, dan keterjangkauan, perkhidmatan diri dan kemudahan penggunaan akan menjadi faktor utama untuk penerimaan video di bilik-bilik ini , "Kata Andrew W. Davis, penganalisis kanan dan rakan kongsi di Wainhouse Research.

"Logitech MeetUp memenuhi semua kriteria untuk kejayaan dalam ruang mesyuarat ini. Ia adalah penyelesaian yang anggun, mudah, dan berpatutan yang telah direka dari bawah untuk bilik persidangan kecil. Kehebatan Logitech dalam audio-video untuk komunikasi masa nyata yang digabungkan dengan reka bentuk All-in-one MeetUp menjadikannya sangat mudah bagi pelanggan untuk melanjutkan penyiaran konferensi video mereka. "
Logitech MeetUp direka untuk bekerja dengan hampir semua aplikasi perisian persidangan video dan perkhidmatan awan, termasuk Skype® for Business, aplikasi kolaborasi Cisco, dan semua rakan Program Kerjasama Logitech seperti BlueJeans, BroadSoft, Vidyo dan Zoom. MeetUp menangkap bidang pandangan seragam 120 darjah dengan pilihan untuk memangkas tambahan 25 darjah ke kiri dan kanan. Kanta Logort, kejuruteraan rendah, optik UltraHD 4K dan tiga pratetap kamera memberikan pengalaman video premium. 
MeetUp telah mengintegrasikan audio yang dioptimumkan untuk ruang bilik kerapu, memberikan pengalaman bunyi luar biasa. Tiga mics yang mengasingkan bunyi dan penceramah yang dioptimumkan suara membantu memastikan semua orang didengar dengan jelas seperti yang dilihat. MeetUp adalah Microsoft Cortana® yang disahkan untuk arahan suara ketepatan dengan mana-mana sistem Windows 10. Untuk bilik yang lebih besar, di mana peserta pertemuan lebih daripada lapan kaki dari mikrofon, pelanggan juga boleh membeli

Logitech Expansion Mic untuk MeetUp

Logitech juga memperkenalkan ConferenceCam Soft Remote, sebuah aplikasinya yang mudah mengubah pintar atau tablet menjadi kawalan jauh untuk Logitech MeetUp. ConferenceCam Soft Remote memaparkan semua kawalan yang ada pada remote Logitech. Ia serasi dengan kedua-dua peranti Android dan iOS dan akan tersedia pada bulan Julai secara percuma dari Google Play atau kedai Apple App.

Harga dan Pasaran

Logitech MeetUp akan tersedia pada akhir bulan Julai 2017. Pelanggan perniagaan boleh membeli MeetUp melalui rangkaian reseller Kerjasama Video Logitech dengan harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM4,799.00 (termasuk GST). Logitech Expansion Mic untuk MeetUp juga boleh didapati dengan harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM1,169.00 (termasuk GST). Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://www.logitech.com/en-my/product/meetup-conferencecam?wt.ac=HPB1-CTA1-meetup







June 30, 2017

Persidangan Teknologi Pendidikan Sedunia Terokai Manfaat Permainan Komputer Untuk Pembelajaran

 
Penggunaan permainan komputer untuk menyokong pembelajaran dan penilaian keupayaan abad ke-21 akan menjadi tumpuan utama oleh Profesor Valerie Shute pada Persidangan Dunia Komputer dalam Pendidikan (WCCE) 2017 minggu ini.


Persidangan terbesar yang memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi dalam pendidikan, WCCE2017 dijangka menarik beratus-ratus pendidik, penyelidik, pembuat dasar dan pakar teknologi ke Ireland Dublin untuk acara empat hari itu.

Profesor Valerie Shute akan meneliti penyelidikannya yang luas kerana Mack dan Eddie Campbell Tyner memikul profesor pendidikan di Florida State University di mana beliau memberi tumpuan terutamanya pada reka bentuk, pembangunan dan penilaian sistem-sistem canggih untuk menyokong kecekapan.

"Tidak ada batasan apa yang boleh anda sukai dengan permainan," kata Profesor Shute, yang menggunakan model penilaian diam dalam permainan untuk mengoperasionalkan dan mengukur kecekapan seperti kreativiti, penyelesaian masalah, pemikiran sistem dan kepatutan.

"Tidak seperti kitaran pelajar yang tidak berdaya yang kadang-kadang memaparkan dengan kaedah pendidikan tradisional, permainan boleh membalikkannya dengan memberi pelajar beberapa kejayaan awal, yang mendorong mereka untuk berusaha lebih keras. Kejayaan menghasilkan kejayaan, menyebabkan peningkatan ketekunan dan penyelesaian masalah, kedua-duanya penting untuk berjaya pada abad ke-21, "jelasnya.

Di WCCE2017, Profesor Shute akan mempamerkan platform permainannya sendiri yang dipanggil Physics Playground, yang telah menyampaikan peningkatan yang dapat diukur dalam pemahaman kanak-kanak dan penggunaan prinsip fizik dan kemahiran menyelesaikan masalah semasa ujian makmal.

Walaupun masih dalam Beta dan belum dikeluarkan secara komersial, permainan ini telah menarik minat yang signifikan dari guru dan pelajar sama ada ia telah ditunjukkan. Ia telah menjadi subjek geran dari Yayasan Gates dan Kerajaan AS.

Professor Shute adalah salah satu daripada lima penceramah utama yang mengetuai barisan yang mengagumkan di WCCE2017. Panel lain termasuklah:
  1. Lord David Puttnam, Juara Digital untuk Ireland
  2. Francesco Avvisati, Penganalisis Kanan Program OECD untuk Penilaian Pelajar Antarabangsa (PISA)
  3. Davide Storti, Penyelaras Inisiatif Belia di UNESCO
  4. Dr Indrajit Banerjee, Pengarah Bahagian Ilmu Pengetahuan UNESCO, yang menggalakkan penggunaan teknologi untuk meningkatkan akses kepada pendidikan.

WCCE 2017 akan diadakan dari 3-6 Julai di Pusat Persidangan Printworks di Dublin Castle. Untuk maklumat lanjut atau mendaftar untuk hadir, lawati www.wcce2017.com.






June 13, 2017

Visa dan ShopBack Anjur Tiga Hari Kempen Buka Puasa Dalam Talian

 
Platform pulangan tunai (Cashback) terkemuka ShopBack dan syarikat teknologi pembayaran global Visa hari ini mengumumkan tawaran tiga hari kempen Buka Puasa ‘Jom Iftar Bersama ShopBack’, yang akan dianjurkan dalam bentuk tempahan makanan dalam talian menerusi Stor Visa di ShopBack Malaysia (https://www.shopback.my/visa) dari 14 - 16 Jun 2017.


Sepanjang tempoh acara ini, orang ramai boleh melawat laman web dan menempah makanan/baucer dari Eatigo, Fave by Groupon, Foodpanda, atau PappaDelivery untuk diri sendiri serta individu yang mahu mereka taja dan nikmati Buka Puasa bersama, di mana Visa dan ShopBack akan memberikan Cashback RM25 ke dalam akaun selepas itu.

Kami sangat gembira dapat bekerjsama dengan Visa menerusi kempen ini dalam semangat Ramadhan. Kami berharap untuk merakamkan penghargaan dan menggalakkan semangat perkongsian antara pengguna dalam talian di Malaysia, bermula dengan menempah dan berkongsi makanan bersama orang di sekeliling. Cashback yang diterima ini akan dipindahkan ke dalam akaun selepas pengesahan, yang juga adalah penjimatan yang boleh digunakan untuk sebarang tujuan yang baik.” Alvin Gill, Pengurus bagi ShopBack Malaysia berkata.

ShopBack Malaysia menjelaskan syarikat telah melihat 60% peningkatan dari segi bilangan pengguna di laman web dan aplikasi dalam tempoh enam bulan lalu, menunjukkan semakin ramai rakyat Malaysia berbelanja secara berhemah dan sentiasa mencari cara-cara untuk berjimat kerana cabaran ekonomi semasa.


Kini, terdapat lebih dari 650,000 rakyat Malaysia membuat pembelian dalam talian menerusi akaun ShopBack setiap bulan. Syarikat tersebut bekerjasama dengan lebih 500 rakan e-dagang dan antarabangsa seperti Booking.com, Fave by Groupon, Foodpanda, Hermo, Lazada, Zalora dan banyak lagi untuk memberi ganjaran kepada pengguna sehingga 30% tunai setiap kali mereka berbelanja dalam talian.

ShopBack ialah platform CashBack terkemuka di Asia Tenggara yang telah membantu pembeli dalam talian di Malaysia menjimatkan sehingga RM13.5 juta sehingga kini. Selain Malaysia, ShopBack juga terdapat di India, Indonesia, Filipina, Singapura dan Taiwan. 

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web ShopBack Malaysia atau ikut Facebook rasmi mereka.







June 9, 2017

MyFreeview Siaran Digital Percuma Untuk Rakyat Malaysia

 
Pada tanggal 7 Jun 2017 Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak telah merasmikan myFreeview untuk seluruh rakyat Malaysia. myFreeview adalah jenama bagi perkhidmatan DTT untuk Siaran Televisyen Digital Malaysia yang menawarkan semua siaran TV dan radio sedia ada yang popular dengan percuma tanpa sebarang yuran langganan.


Projek DTT (Televisyen Terestrial Digital) adalah di bawah naungan Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) dan diselia oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM). Ia merupakan satu inisiatif Kerajaan untuk menyediakan khidmat penyiaran TV dan radio terbaik untuk rakyat. Pembaharuan ini memberikan semua siaran yang lebih jelas tanpa sebarang bayaran bulanan.

Kerajaan sedang dalam proses memindahkan sistem penyiaran analog yang sedia ada kepada siaran digital. Untuk menikmati siaran digital, anda perlu mendapatkan alat penerima, iaitu dekoder MYTV (jenis DVB-T2) yang perlu disambungkan kepada TV anda dan aerial UHF. Selain itu, anda juga boleh menikmati siaran digital dengan membeli TV digital (IDTV) yang dilengkapi dengan penala digital (built-in digital tuner).

Dekoder MYTV


Dekoder MYTV (Jenis DVB-T2) membolehkan TV anda untuk menerima siaran digital dan menikmati perkhidmatan siaran myFreeview. Selain itu, anda juga akan memerlukan UHF aerial (luaran atau dalam) dan kabel HDMI atau AV.

Sebagai alternatif, anda boleh membeli IDTV (Integrated Digital Television) yang telah sedia dibina bersama penala digital membolehkan anda untuk menerima siaran digital secara langsung tanpa dekoder. Antara siaran yang akan berubah kepada myFreeview ini adalah TV1, TV2, TV3, NTV7, 8TV, TV9, TV Alhijrah, TVi dan BNC.







Logitech G Perkenal Advanced Permainan Set Pendengaran Seperti Realiti

 
Logitech G, jenama Logitech, hari ini mengumumkan pelancaran Logitech® G433 7.1 Gaming Headset dan Logitech® G233 Prodigy Gaming Headset. Ini set kepala mempunyai teknologi permainan canggih, termasuk Pro-G ™ pemandu audio menunggu paten untuk prestasi audio penting dalam ringan, sesuai sangat selesa direka untuk pergi dengan anda di luar sesi permainan.

Kualiti Audio Yang Tinggi


Kedua-dua alat dengar menampilkan maju Pro-G pemandu yang dibuat dengan bahan-bahan mesh hibrid yang menyediakan audio berkualiti tinggi. Pemandu menyampaikan tertinggi jelas dan rendah dengan gangguan minimum. Logitech G dioptimumkan kualiti bunyi untuk pembiakan analog dan output USB digital, jadi profil bunyi itu adalah tepat pada mana-mana sumber.
Selain itu, Logitech G433 menggunakan DTS Headphone: x® 7.1 untuk yang terbaru dalam kesetiaan tinggi bunyi sekeliling. Sangat realistik DTS Headphone: X teknologi tepat replikasi 7.1 penempatan speaker dan kedudukan audio, supaya anda boleh mendengar dalam permainan kesan alam sekitar dan audio kedudukan yang pereka permainan berniat untuk anda untuk mendengar, seperti berapa jauh musuh dan arah mana mereka datang dari. Anda juga boleh menala tahap kelantangan bagi setiap tujuh saluran audio.

Selesa, reka bentuk diilhamkan Athlete


Logitech G433 dan Logitech G233 alat dengar adalah tahan lama, tetapi ringan dan sangat selesa. Logitech G433 mempunyai kemasan kain noda-tahan hidrofobik yang datang dalam tiga warna: Royal Blue, Fire Red, dan Triple Hitam, manakala Logitech G233 datang dalam bahan hitam sentuhan lembut dengan Cyan Biru pad telinga.

Kedua-dua alat dengar menampilkan sukan mesh pad telinga yang bernafas dan boleh dikeluarkan dengan mudah untuk membersihkan. Logitech G433 juga dilengkapi dengan satu set kedua pad microfiber telinga, supaya anda mendapat pilihan apa bahan yang terbaik untuk anda.

Komunikasi yang jelas dan Sokongan pelbagai Platform


Kedua-dua alat dengar mempunyai tanggal, berkualiti tinggi ledakan mikrofon dengan penapis pop mikro untuk jernih sembang suara dan komunikasi. Dan kedua-dua mereka bekerja dengan komputer peribadi, konsol (termasuk Xbox One, PlayStation®4, dan Nintendo Tukar ™) dan peranti mudah alih. Kedua-dua G433 dan G233 secara rasmi perpecahan Certified - menjamin tahap tertinggi audio dan kejelasan suara.

Harga pasaran


Logitech G433 dan Logitech G233 alat dengar permainan dijangka boleh didapati di peruncit tempatan pada bulan Julai. Alat dengar pergi untuk harga runcit disyorkan sebanyak RM 499.00 dan RM 369.00, masing-masing, dan boleh didapati kedai Logitech sama sekali dibenarkan. Untuk maklumat lanjut sila layari laman web kami, blog kami atau berhubung dengan kami di Facebook.






Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter